Jeugdvergunning

In verband met de actuele ledenstop worden er op dit moment ook geen Jeugdvergunningen voor 2022 uitgegeven bij Top 1 Toys Van Berlo. Deze Jeugdvergunningen worden op een later tijdstip uitgegeven. Hoe en waar deze worden uitgegeven wordt bekend gemaakt op onze website.

Voor de jeugd (tot en met 13 jaar) uit Lieshout en Mariahout is onze Jeugdvergunning gratis af te halen bij Top 1 Toys Van Berlo. Klik HIER voor de openingstijden van Van Berlo Top 1 Toys.
Met deze vergunning mag je het gehele jaar vissen op visvijver ’t Luytelaar in Lieshout , de voorwaarden kun je HIER inkijken bij reglementen jeugdvergunning. 

Voor de jeugd is het een geweldig mooie vijver om te leren vissen op vele verschillende manieren, er zijn bijna altijd vissers aanwezig om hen iets bij te leren, tegelijk geeft het hen een veilig gevoel omdat onze vijver goed overzichtelijk is.

We willen heel graag dat iedereen zich aan de regels houdt, want, wat zo mooi is moeten we zo mooi houden.Top 1 Toys Van Berlo
Dorpsstraat 47 
5737GA Lieshout.

Voor kinderen tot en met 13 jaar die niet uit Lieshout of Mariahout komen kunnen HIER de JeugdVISpas aanvragen bij Sportvisserij Nederland.